ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ

DSC05003Η Εβίτα Κουτσουβέλη είναι χειρουργός οδοντίατρος, η οποία ειδικεύεται στην προληπτική οδοντιατρική.

 Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διπλωματική της εργασία με τίτλο ‘’Different Methods Of Preventing Dental Carries’’ –Διαφορετικές Μέθοδοι πρόληψης της τερηδόνας.

Διατηρεί ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον πάνω στο τομέα της οδοντιατρικής πρόληψης παίδων ,εφήβων και ενηλίκων με ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Παρακολουθεί ανελλιπώς με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην επιστήμη της οδοντιατρικής πρόληψης και αισθητικής συμμετέχοντας σε συνέδρια και σεμινάρια ελλήνων και ξένων συναδέλφων.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ

DSC05000Ο Σπύρος Κουτσουβέλης είναι Στρατιωτικός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος. Μετά τις σπουδές του στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΑΣΣ) παρακολούθησε επιτυχώς τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του εργαστηρίου Ορθοδοντικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία για 2 επιπλέον έτη στο Kings College Hospital του Λονδίνου στα τμήματα της Ορθοδοντικής-Παιδοδοντίας. Όταν τελείωσε την μετεκπαίδευση του από την Μ.Βρετανία αποτέλεσε βασικός ιδρυτής του Ορθοδοντικού τμήματος του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.Έχει θεραπεύσει επί μία 15ετία πληθώρα παιδιών των στρατιωτικών οικογενειών που υπηρετούσαν στην Βόρεια Ελλάδα.

‘Eχει διατελέσει διευθυντής του οδοντιατρείου φρουράς του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Επίσης  είναι κάτοχος δοκτορά κοινωνιολογίας και διπλωματούχος στο τομέα των ανθρώπινων σχέσεων σε εργασιακό περιβάλλον από το Sussex College of Technology  της Μ.Βρετανίας.

Είναι από τους πρώτους Οδοντιάτρους στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί επιτυχώς την πρωτοποριακή  τεχνική των αυτόδετων αγκυλίων Damon στη θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων σε παιδιά και ενήλικες.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες που προσέφερε στον στρατό ως Στρατιωτικός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος και διευθυντής του Οδοντιατρείου Φρουράς Θεσσαλονίκης του 424 ΓΣΝΕ, διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί για πάνω από 25 έτη ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τα τελευταία χρόνια το στελεχώνουν και τα παιδιά του, οδοντίατρος Χρήστος Κουτσουβέλης και οδοντίατρος Εβίτα Κουτσουβέλη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ

DSC05008 Ο Χρήστος Κουτσουβέλης είναι χειρουργός οδοντίατρος με μετεκπαίδευση πάνω στην Ορθοδοντική.

 Ο πρώτος μεταπτυχιακός του τίτλος στην Ορθοδοντική τού απονεμήθηκε ύστερα από παρουσίαση της διπλωματικής του εργασίας με τίτλο ‘’Διάνοιξη της υπερώας , Νέες προσεγγίσεις – Expansion of upper dental arch , New Approaches’’ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Βιέννης(universität Wien) στην Αυστρία.

 Έπειτα συνέχισε την μετεκπαίδευση του στην Ορθοδοντική για επιπλέον 3 έτη στο DonauUniversität (Danube University) στο Krems της Αυστρίας.Με την ολοκλήρωση του  προγράμματος  μεταπτυχιακού κύκλου, την επιτυχή περαίωση των γραπτών εξετάσεων , την παρουσίαση των κλινικών περιστατικών του όπως και της διπλωματικής του διατριβής έλαβε από το ίδιο πανεπιστήμιο τον τίτλο του Master of Science in Orthodontics (MSc).Η διπλωματική του διατριβή είχε ως τίτλο ‘’Ακρίβεια Ορθοδοντικών μετακινήσεων των δοντιών με την χρήση διάφανων ναρθήκων-Accuracy of Orthodontic tooth movement with the use of clear removable aligners’’ .

Έχει μετεκπαιδευθεί επίσης στην εφαρμογή της μεθόδου Invisalign  και έχει θεραπεύσει επιτυχώς πληθώρα περιστατικών  πάνω στα πλαίσια της διπλωματικής του διατριβής στην κλινική του Danube Private University Krems στην Αυστρία, όπως επίσης και στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Διατηρεί και στελεχώνει  οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον πατέρα του Στρατιωτικό Οδοντίατρο Παιδοδοντίατρο Σπύρο Κουτσουβέλη και την αδελφή του Οδοντίατρο Εβίτα Κουτσουβέλη.

Skip to content