ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ - Dr.Soc, DDS, PGClinCert

spiros koutsouvelis

Ο Σπύρος Κουτσουβέλης είναι Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος, τέως Διευθυντής της Ορθοδοντικής κλινικής του 424 ΓΣΝΘ ( Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης).
Είναι ειδικευμένος επι 2ετία στο King’s College Hospital του Λονδίνου στα τμηματα Παιδοδοντίας-Ορθοδοντικής. Ειναι επισης κάτοχος μεταπτυχιακού τιτλου στην Παιδοδοντία απο το ιδιο Πανεπιστήμιο.Για επιπλέον 1 έτος παρακολούθησε επιτυχώς τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του εργαστηρίου Ορθοδοντικής του ΕΚΠΑ(Εθνικό Καποδοστιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Κατέχει Δοκτορά Κοινωνιολογίας όπως επίσης ειναι διπλοματούχος οσο αναφορά στις κοινωνικές σχέσεις σε εργασιακό περιβάλλον( diploma in human relations in business) από το Sussex College of Technology της Μ.Βρετανίας. Είναι απόφοιτος της σχολής εφαρμογής Υγειονομικού του Ελληνικού Στρατού και βραβευμένος 2 φορές από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον Χρυσό Σταυρό του τάγματος της Τιμής και το Χρυσό Σταυρό του τάγματος του Φοίνικα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ - MD. Dr, DDS, MSc

christos koutsouvelis

Ο Χρήστος Κουτσουβέλης είναι Χειρουργός οδοντίατρος με 3 ετή μετεκπαίδευση στην Ορθοδοντική στο Universität Krems an der Donau της Αυστρίας.

Επιπλέον κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα διατριβής 1 έτους από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Είναι επίσης κάτοχος Master of Science of Orthodontics από την πανεπιστημιακή κλινική του Danube University Krems (Donau-Universität Krems) της Αυστρίας.

Είναι πιστοποιημένος GOLD πάροχος της μεθόδου με διαφανείς/αόρατους νάρθηκες Invisalign καθώς επίσης και μέλος της ομάδας Research της ίδιας της εταιρίας.

Κατέχει επίσης τίτλο διατριβής διπλωματικής εργασίας πάνω στο αντικείμενο των διαφανών ναρθήκων με θέμα  << Efficacy of orthodontic tooth movements with the use of clear aligners>>

ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ - MD.Dr, DDS

evita koutsouveli

Η Παρασκευή (Εβίτα) Κουτσουβέλη είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με βασική ειδίκευση πάνω στον τομέα της Προληπτικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής.
Ύστερα από 4ετή πανεπιστημιακή έρευνα ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διπλωματική της εργασία με τίτλο “Different Methods Of Preventing Dental Caries” – “Διαφορετικές Μέθοδοι Πρόληψης της Τερηδόνας”

Είναι ειδικευμένη στον κλινική οδοντιατρική πρόληψη παίδων, εφήβων και ενηλίκων όσο αναφορά τη χρήση κινητών και ακίνητων Ορθοδοντικών μηχανισμών.
Κατέχει επίσης εξειδίκευση εφαρμογών με τη χρήση συσκευής Laser για την πρόληψη και θεραπεία περιοδοντικών νόσων, λευκανσης δοντίων οπως επίσης και θεραπεία αφθών και Ερπη στη περιστοματική κοιλότητα.

Παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στην επιστήμη της οδοντιατρικής πρόληψης και αισθητικής συμμετέχοντας σε συνέδρια και σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.