ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ

DSC05003Η Εβίτα Κουτσουβέλη είναι χειρουργός οδοντίατρος, η οποία ειδικεύεται στην προληπτική οδοντιατρική.

 Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διπλωματική της εργασία με τίτλο ‘’Different Methods Of Preventing Dental Carries’’ –Διαφορετικές Μέθοδοι πρόληψης της τερηδόνας.

Διατηρεί ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον πάνω στο τομέα της οδοντιατρικής πρόληψης παίδων ,εφήβων και ενηλίκων με ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Παρακολουθεί ανελλιπώς με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην επιστήμη της οδοντιατρικής πρόληψης και αισθητικής συμμετέχοντας σε συνέδρια και σεμινάρια ελλήνων και ξένων συναδέλφων.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ

DSC05000Ο Σπύρος Κουτσουβέλης είναι Στρατιωτικός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος. Μετά τις σπουδές του στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΑΣΣ) παρακολούθησε επιτυχώς τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του εργαστηρίου Ορθοδοντικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία για 2 επιπλέον έτη στο Kings College Hospital του Λονδίνου στα τμήματα της Ορθοδοντικής-Παιδοδοντίας. Όταν τελείωσε την μετεκπαίδευση του από την Μ.Βρετανία αποτέλεσε βασικός ιδρυτής του Ορθοδοντικού τμήματος του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.Έχει θεραπεύσει επί μία 15ετία πληθώρα παιδιών των στρατιωτικών οικογενειών που υπηρετούσαν στην Βόρεια Ελλάδα.

‘Eχει διατελέσει διευθυντής του οδοντιατρείου φρουράς του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Επίσης  είναι κάτοχος δοκτορά κοινωνιολογίας και διπλωματούχος στο τομέα των ανθρώπινων σχέσεων σε εργασιακό περιβάλλον από το Sussex College of Technology  της Μ.Βρετανίας.

Είναι από τους πρώτους Οδοντιάτρους στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί επιτυχώς την πρωτοποριακή  τεχνική των αυτόδετων αγκυλίων Damon στη θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων σε παιδιά και ενήλικες.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες που προσέφερε στον στρατό ως Στρατιωτικός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος και διευθυντής του Οδοντιατρείου Φρουράς Θεσσαλονίκης του 424 ΓΣΝΕ, διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί για πάνω από 25 έτη ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Skip to content